Knights of The Old Republic ta
Moderator
http://board.battleknight.onet.pl/threa … adid=74565
Jak juz nam wspominał MithrandirII na naszym s7 dojdzie do niecodziennej rywalizacji. Ten kto przeczytał forum (link u góry) wie o co chodzi. Napisał tez on ze naszym członkiem w stawce mógłby być MadaFaka który ostatnimi czasy wkleja najwięcej faremek. Osobiście jestem za ta kandydatura, ale czy wy tęz czy macie innych kandydatów. No i czy sam kandydat ma ochote wziąść udział w tym niecodziennym wydarzeniu ?!
dobra dostalem sie no moge byc chetny chociaz tamci to niezli rywale niezle postacie maja
P.S
biorac pod uwage ze ich ludzie z zakonu moga mnie caly czas zerowac zeby mnie zarabil ale i tak sie pisze
no chyba ze ktos jest jeszcze chenty to ja ustapie miejsca
Ostatnio edytowany przez MadaFaka (2008-06-05 17:42:47)
Użytkownik
ty raczej najwięcej farmisz więc...
ich postacie raczej nie mają dużego znaczenia bo nie o to chodzi przecież
możemy ci zawsze też dawać osłonki
Moderator
Jak bedziesz farmił to co godzine bedizesz kogos prosił o atak misyjny (obydwoje zdejmujemy miecze i wynik jets remisowy)
Użytkownik
zostały 3 miejsca!
zgłoś się sam albo niech władza Cię zgłosi, w ostateczności mogę to zrobić ja
zdajecie sobie ze moja szanse sa nikle na zwyciestwo ! poniewaz nie moge lac osoby ktore maja wysokie umiejetnosci ( co sie ztym wieze trzymaja wiecej kasy przy sobie aby je podwyzszac ) bo nie da im rady ! jedynie moje lupy sa oparte na kregu slabych zawodnikow
BIorac pod uwage ze w turnieju sa sami mocniejsi odmnie wiec bedzie im duzo duzo latwiej zdobyc kaske
Ale moge sie zglosic
dobra dalem info na forum zeby mnie dopisaliu bo moglo by sie okazas ze jeszcze kilka dni naszych rozmow na forum i braklo by miejsca .
P.S
Dzieki wielkie ze jako nowemu rycerzowi w waszym zakonie pokladacie tyle wiary wy moje umiejetnosci postaram sie nie byc ostatni w tym turnieju i pokazac ze w naszym zakonie sa tylko waleczni rycerze
Ostatnio edytowany przez MadaFaka (2008-06-06 10:46:52)
Użytkownik
zmień se podpis bo można mieć max 500x120 i 30 kb wagi
ale spoko, postaram się ci podrzucać faremki
myślę że reszta zakonu też
Użytkownik
Ja również postaram się znaleźć jakieś faremki dla ciebie.
Moderator
Zarówno atakujący jak i obrońca muszą mieć zdjęte miecze żeby FA się opłacało się w połowie...
Jedna strona nic nie zyskuje *(atakujący) a obrońca am 1godzine spokoju xD
Moderator
Jak się nazywa ??
A...MadaFaka zgłosiłeś się już?